Yleisö seurasi otteluita myös seinälle heijastettuna.

Hyttikallion perinteinen pikashakkiturnaus järjestettiin ennen hiihtolomaa. Ensin luokissa selvitettiin luokan paras pelaaja. Sen jälkeen rinnakkaisluokkien parhaat pelaajat pelasivat vastakkain. Luokka-asteitten parhaat pelaajat pääsivät liikuntasalissa pelattuun finaalitapahtumaan.

Finaaleita oli seuraamassa lähes koko koulu 1-luokkalaisista ylöspäin. Vaikka katsojia oli yli 200, yleisö oli hiirenhiljaa ottelujen aikana. Tunnelma nousi siten osimmoilleen erittäin hyväksi. Ykkösluokkalaiset totesivat finaalien olleen jännittävä ja mielenkiintoinen tapahtuma. 3-luokan Riikka sanoi yleisön olleen hiljainen ja hyvä (Erinomaista, hyttikalliolaiset!).

Mestari keskittyy loppuotteluun.

Finaalien tulokset:

1. Riku Haukipuro (5A)

2. Juuso 3B (3B)

3. Emilia Nurkkala (6A)

3. Niko Pitkänen (4A)

Toiseksi sijoittunut Juuso 3B (3B) totesi harjoitelleensa turnaukseen ja jännittäneensä ennen otteluja. Hänestä tuntui hyvältä sijoittua turnauksessa toiseksi. Mestari-Rikusta tuntui loistavalta voittaa shakkimestaruus.

Toivottavasti ensi lukuvuonnakin pikashakkiturnaus onnistuu erinomaisesti!