1a ja 1b -luokkalaisia oli tänään Suvi-avustajan matkassa "sadutuksen maailmassa", tekemässä yhteistä tarinaa. Aika hurja siitä tuli, ei heikkohermoisille! ;)https://mail.haapavesi.fi/webmail/mailAttach/P1300002.JPG?part=0.1&folder=%7Eanri.juntto-kollin%40haapavesi.fi%2FINBOX&uid=35918&disp=inline


Käärme liukurtelee viidakossa. Hänelle tulee vastaan merirosvolaiva ja hän näkee siellä merirosvo karhun kapteenina. Päivää nalle, käärme sanoo. Nalle sanoo leikitäänkö. Mutta käärmeellä olinkin juonet mielessä. Ja käärmeellä oli pöllö apurina ja se käsketteli sitä koko ajan. Pöllö kuiskasi nallelle päivää. Käärmeen juonena oli varastaa sen aarrearkku jossa oli hirveänä timantteja, kolikkoja ja kruunuja. Sitten se varastikin ne. Mutta nalle ei huomannut. Ja pöllö sanoi että älä ota, mutta nalle sanoi että saa ottaa. Mutta sitten käärme ei ottanut sitä. Koska hän tiesi, että siellä ei ollut aarteita ja hän etsi kaikkialta toista aarrearkkua ja hän löysi sen. Nalle sanoi, että elä ota sitä. Pöllö sanoi ota se, ota se, ota se. Mutta käärme varasti sen ja meni karkuun. Mutta vartijat saivat sen kiinni ja pisti se putkaan.

Mutta käärme oli ollut jo siellä vankilassa neljäkymmentä vuotta. Mutta nyt se oli saanut tarpeekseen. Hän aikoi purra merirosvo karhua. Hän karkasi vankilasta ja näki nallen. Hän sanoi nallelle alatko haasteeseen, haaste on monimutkainen mutta kyllä sinä siitä selviät jos haluat. Se on todella raaka tappelu. Nallella oli miekka kädessä ja käärmeellä oli rautahampaat ja sitten käärme puraisi miekan katki. Nalle otti paistinpannun esille. Ja kysyi paistetaanko lettuja. Sitten käärme sanoi, että joo. Nalle teki banaanilättyjä. Nalle sanoi, käärme ja pöllö nämä ovat todella hyviä, mutta eiköhän aleta jakamaan timantteja.

Sitten nalle jakoi aarteet käärmeen ja pöllön kanssa. Hän ensin täytti aarrearkut ja antoi sitten ne käärmeelle ja pöllölle.